Katja wil graag trouwen met Freek

Katja_Schuurman_Freek_van_Noortwijk

Katja Schuurman is nog altijd helemaal in de wolken met haar vriendje Freek van Noortwijk. Ze is zo verliefd, dat ze een huwelijk én een baby met de jonge kok niet uitsluit.

Katja straalt nog steeds van oor tot oor, zo verliefd is ze. Zij en haar Freek zijn nog altijd een superverliefd stelletje zoals ze laatst al aan Shownieuws vertelde: “Ik ben hartstikke verliefd en heel erg gelukkig.”

Aan weekblad Story vertelt ze dat ze het heerlijk vindt dat dit haar allemaal nog mag overkomen. Als het aan haar ligt is de 26-jarige Freek de man waar ze mee oud wil wil worden.

Katja in Story: “Freek is zo’n heerlijk energieke jongen, hem laat ik nooit meer los. Hij is een heel fijn iemand om mee samen te zijn. Je kunt leuk met hem praten, maar vooral ook veel lachen. Het klopt allemaal.”

Heel voorzichtig denkt Katja zelfs al aan trouwen: “Met Freek durf ik eigenlijk bijna elke stap te zetten. Als de stap in de goede richting leidt, waarom niet?”

En een broertje of zusje voor haar dochtertje Sammie zou natuurlijk helemaal geweldig zijn. “Ik ben veertig, dus niet te oud. Maar dat zien we allemaal nog wel. Ik ben een positief mens, dus ik sta er niet echt negatief tegenover. We oefenen in elk geval wel! Eerst gaan we kijken hoe alles verder verloopt.”

Hoewel ze het liefst iedere seconde bij elkaar willen zijn, zit samenwonen er nog niet in. Katja blijft in het huis waar zij samen met haar ex Thijs lief en leed heeft gedeeld: “Dat is een geweldige omgeving, waar ik mij gelukkig voel. Freek en ik genieten volop, maar alles op zijn tijd.”

Bron: Show.nl

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten