Al bekend met het merk Très Chic?

Ben je al bekend met het merk Très Chic? Très Chic is een Nederlands bruidsmodemerk dat opgericht is in 1964. Dit bruidsmodemerk speelt met verschillende collecties in op een grote doelgroep bruiden. Van haute couture tot een commerciële, scherp geprijsde collectie. Van romantisch tot klassiek. In dit blog lees je alles over het merk Très Chic. 

Très Chic: het merk voor de jonge bruid

De trouwjurken van Très Chic zijn fris, jeugdig en soms een tikkeltje stoer. Er wordt gebruik gemaakt van mooie taftzijdes, fijne kant, trendy voile, crepe en organza. Hierdoor is er een bijzonder eigentijdse collectie voor de jonge bruid ontstaan.

Een betrouwbare leverancier

De kracht van het merk Très Chic zit in de service en de super snelle levertijden. Wat ze hebben beloofd, dat komen ze na. En het merk staat bekend als betrouwbare leverancier voor bruidsmodewinkels. Dit is mogelijk omdat de productie van de bruidsjurken volledig in eigen hand is. De ruime collectie is van een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding. Je krijgt gegarandeerd de juiste service en onder die service wordt o.a. verstaan: het leveren van trouwjurken op maat. Bij de trouwjurken zijn aanpassingen op maat, materiaal en kleur mogelijk.

Bruidsmode van Tres Chic

Waar kun je een Très Chic trouwjurk kopen?

WeddingWonderland Bruidsmode heeft de grootste collectie Très Chic trouwjurken van Nederland. In de WIZARD’S | WEDDING WONDERLAND bruidswinkels vind je een ruime keuze van dit hippe label. Laat je verrassen over de manier waarop trendy & sprookjesachtig elkaar ontmoeten in deze bruidsmode collectie.

Tres Chic bruidsmode merk

Word jij een Très Chic bruid?

Een van de leukste onderdelen waar jij als bruid naar uitkijkt, is toch wel het uitzoeken van jouw droomjurk. Bij Très Chic heb je maar liefst vijf collecties waar je uit kunt kiezen.

  • De romantische creaties van Très Chic
  • De betaalbare Jessie K collectie
  • Het eigentijdse design uit de Brinkman collectie
  • Miss Emily + because size is just a number
  • Ga voor de pure klase van Pure by Elia Moreni

Wat je ook kiest: in een mooie jurk van Très Chic ben jij zeker het stralende middelpunt op je bruiloft.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.