Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Royal Wedding Experience

juni 1 @ 12:00 - 17:00

The Wedding Fair with Flair. Op 1 juni 2020 kunt u alvast een voorproefje nemen op de “Royal Wedding Experience”. Dé bruidsbeurs met allure. Op deze maandag (tweede Pinksterdag) opent Huize Damiaan de poorten van het voormalig 18de eeuwse klooster, dat nu in handen is van de International Butler Academy. Wij brengen u in contact met lokale en internationale bruidskleding stylisten, juweliers, luxe auto verhuur bedrijven, muziek en entertainment, verhuur, trouwfotografen etc. etc.

Om en om brengen wij u in contact met alles en iedereen die u inspiratie kan geven om uw perfecte bruiloft te organiseren. Maar misschien heeft u geen tijd om uw eigen bruiloft te organiseren, of is er teveel keuze… Daarom hebben wij voor u professionele weddingplanners uitgenodigd om al uw vragen te beantwoorden.

Informatie over entree tickets prijzen volgt. Heeft u vragen om deel te nemen op deze fair: neem contact met ons op via e-mail: info@royalweddingexperience.nl of vul het contactformulier in op onze website. Bellen kan ook: 0611419835.

Gegevens

Datum:
juni 1
Tijd:
12:00 - 17:00

Organisator

Royal Wedding Experience
Telefoon:
0611419835
E-mail:
info@royalweddingexperience.nl
Website:
https://www.royalweddingexperience.nl/

Locatie

Huize Damiaan
Pater Damiaanstraat 38
Simpelveld, Limburg 6369SV Netherlands
+ Google Maps

Reacties gesloten.