Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Trouwbeurs Zwolle – 2020

september 27 @ 10:00 - 16:00

Zondag 27 september is het zover: Zwolse Theaters – Theater De Spiegel en Organisatiebureau NJOY organiseren opnieuw de leukste en meest unieke bruidsbeurs van Zwolle en omgeving! Laat je geheel vrijblijvend adviseren door tientallen trouwbedrijven uit de regio en volg de laatste trends en ontwikkelingen. Kortom; vink je checklist in één dag af!

Samen met heel veel leuke trouwexperts uit de regio willen wij jullie graag helpen met de organisatie van jullie mooiste dag. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft. Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er leuke aanbiedingen. Zien, proeven, horen en beleven. Ons inspiratieplein bruist met deze gepassioneerde ondernemers bij elkaar. Volop inspiratie, winkelgemak, en trouwleveranciers onder één dak. Een gezellige en inspirerende dag voor iedereen met trouwplannen. Tickets zijn op tijd te reserveren. Je bent van harte welkom.

We hebben het evenement ingericht a la het “nieuwe normaal” en volgens een inspirerende looproute langs de leukste trouwbedrijven gecombineerd met muziek en een kijkje achter de schermen bij Theater De Spiegel.

Gegevens

Datum:
september 27
Tijd:
10:00 - 16:00
Website:
https://www.trouwbeurszwolle.nl/

Organisator

Organisatiebureau Njoy & Party
Telefoon:
072-7004993 / 0648931849
E-mail:
info@njoyparty.nl
Website:
www.njoyparty.nl

Locatie

Theater De Spiegel
Spinhuisplein 14
Zwolle, Overijssel 8011ZZ Nederland
+ Google Maps

Reacties gesloten.