Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Trouwen in Stijl 2021

januari 17 @ 11:00 - 17:00

Gratis

Op zondag 17 januari 2021 zal er voor de vijfde keer een sfeervolle, bruisende, maar vooral informatieve trouwevent; Trouwen in Stijl in het WTC Westcord Hotel te Leeuwarden georganiseerd worden. De entree is gratis. Een event die jullie als aankomend bruidspaar het idee geeft van wat jullie op dé dag van jullie leven kunnen verwachten. Hier kunnen jullie in gesprek gaan met diverse specialisten uit de trouwbranche.

Jullie kunnen zien en proeven wat er zoal te krijgen is. Er zullen proeverijen op het gebied van taarten, hapjes en drankjes aanwezig zijn. Tijdens het event van 11.00 tot 17.00 uur zullen er twee spectaculaire shows gegeven worden waar jullie als aankomende bruid en bruidegom verrast zullen worden door de mooiste creaties. Ook voor de vriendinnen, vrienden en ouders zal hier volop aandacht aan besteed worden. De shows zullen om 12.00 uur en om 15.00 uur plaatsvinden.

Iedere bezoeker maakt kans op een shoptegoed van € 250,- of € 100,-. Bij de entree (die gratis is) krijgt iedere bezoeker een bon. Als je deze ingevuld achterlaat in de daarvoor bestemde box, dan maak je aan het einde van de dag kans op één van de twee waardecheques met shoptegoed, aangeboden door de deelnemers van “Trouwen in Stijl”. De actievoorwaarden lees je op onze website.

Gegevens

Datum:
januari 17
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Website:
www.trouweninstijl.nl

Organisator

Trouwcollectief Friesland
E-mail:
info@trouwcollectieffriesland.nl

Locatie

WTC Westcord Hotel
Heliconweg 52
Leeuwarden, Friesland 8914AT Netherlands
+ Google Maps

Reacties gesloten.