Wat doet trouwen met je relatie?

Jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Je hebt niet voor niets ‘JA’ gezegd toen hij op zijn knieën ging. Op jullie trouwdag beloof je elkaar voor eeuwig trouw te blijven en dat je er voor elkaar bent in goede en in slechte tijden. Door de geloftes die je uitspreekt, is er de intentie om levenslang samen te blijven en je voor je relatie in te spannen. Maar wat doet trouwen met je relatie? Gaan er dingen veranderen? In dit blog artikel lees je alles over wat trouwen met je relatie en op seksueel gebied doet.

Wat zijn de redenen om te gaan trouwen?

  • Mensen trouwen uit liefde. Je belooft om trouw te blijven en ook als het niet altijd gaat zoals je wil, er toch voor elkaar te zijn. Je spreekt geloftes naar elkaar uit. En door deze geloftes is er de intentie om levenslang samen te blijven en je voor je relatie in te spannen.
  • Door elkaar het jawoord te geven, laat je iedereen zien dat je bij elkaar hoort. Men ziet een huwelijk vaak als een belangrijke stap. De erkenning door de omgeving en de naasten van een stel, niet in het minst de familie, kan belangrijk zijn.
  • Bij een huwelijk denk je voornamelijk aan romantiek. Het is één van de weinige tradities die nog wordt voortgeleefd. En als je trouwt geef je een spetterend feest, ook daar hebben mensen vaak zin in.
  • Trouwen geeft rust en zekerheid.
  • Een huwelijk is een manier om allerlei erfeniskwesties te regelen. In het geval van het overlijden van één van beiden, gaat de erfenis naar de levende partner.

Investeer in je relatie

Wanneer je getrouwd bent, kan dat invloed hebben op je relatie. Sommige koppels komen na jaren samen te zijn, terecht in een ‘sleur’. Dit heeft verschillende redenen. Het kan zijn dat jullie voornamelijk bezig zijn met jullie kinderen of dat jullie langs elkaar heen leven. Maar je moet investeren in je relatie.

Verschillende manieren om je relatie leuk en spannend te houden

Er zijn verschillende manieren om je relatie leuk en spannend te houden. Je kunt bijvoorbeeld een dagje weg gaan, een bioscoopje pakken of een hapje eten buiten de deur. Zo ben je echt even samen en ligt de focus op elkaar. Maar ook op seksueel gebied kun je het leuk en spannend maken. Hou je van ondeugend? Verras je partner dan met een heerlijke massageolie of iets anders sfeer verhogend. Online zijn daar genoeg mogelijkheden voor. Bij Easytoys.nl kun je terecht voor diverse seksspeeltjes.

De moraal van dit verhaal is; investeer in je relatie. Jullie hebben niet voor niets ‘JA’ gezegd tegen elkaar…

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.