Gezond afvallen voor je trouwdag

Jouw grote dag komt steeds dichterbij en eigenlijk wil je nog wel een paar kilo’s kwijt. Je hebt waarschijnlijk al vele diëten geprobeerd, maar uiteindelijk komen de kilo’s meestal weer terug. Met de maaltijdshakes van Orangefit kun je gezond afvallen voor je trouwdag. Benieuwd naar deze maaltijdshakes? Lees dan verder!

Maaltijdshakes

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk fantastisch uitzien. Nét nog even een paar kilo’s kwijt om in die prachtige jurk te passen. Maar als je wilt afvallen, doe dit dan wel op een gezonde manier. Met een maaltijdshake van Orangefit, zoals de Fit Green Hero en Fit Green Meal Diet, zorg je ervoor dat je lichaam alles binnen krijgt wat het nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Deze maaltijdshakes bevatten eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels en alle vitaminen en mineralen.

Optimale voeding

Het is niet de bedoeling dat je iedere dag alleen maaltijdshakes drinkt. Een maaltijdshake is optimale voeding en compleet uitgebalanceerd, maar gevarieerd blijven eten is belangrijk. Je kunt een maaltijdshake het best inzetten op de momenten waarop het gemak het belangrijkst is. Bijvoorbeeld wanneer je weinig tijd hebt, veel onderweg bent of veel sport. Op deze momenten kan je met een maaltijdshake eenvoudig een maaltijd of tussendoortje vervangen en heb je de garantie dat je lichaam alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft.

Orangefit

“We create a fitter world”. De slogan zegt het al. Daarom werkt Orangefit iedere dag keihard om voor jou de meest gezonde plantaardige voeding te maken. Voor Orangefit zijn alleen de allerbeste plantaardige ingrediënten genoeg. Waarom? Het gaat om jou eigen, unieke lichaam. Iedereen die bij Orangefit werkt, heeft een passie voor voeding en dan voornamelijk plantaardige voeding. Bij Orangefit doen ze het nét even anders.

Doe niet aan crash diëten!

Wil je op een andere manier afvallen? Ook dat is mogelijk. Let in ieder geval op je voeding en ga meer bewegen. We raden het af om een crash dieet te volgen. Je valt misschien veel af in een korte tijd, maar op lange termijn zijn de gevolgen minder prettig. Tijdens een crash dieet eet je veel te weinig, waardoor je lichaam niet genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Afvallen is niet uithongeren. Eet alleen gezonder en kleinere porties. Veel fruit, magere producten en een tussendoortje mag ook zeker wel.

Stel een doel voor jezelf en probeer dat te bereiken met realistische middelen die je een langere tijd kunt volhouden. Veel succes!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.