Kom naar WeddingFair Tilburg!

WeddingFair Tilburg

Maak je bruiloft nog mooier met WeddingFair. Verrassende winacties! Kom naar WeddingFair Tilburg! Op zondag 26 november is Tilburg helemaal in bruidssferen! En er is een bijzondere verrassing op de #trouwbeurs. Wil jij je bruiloft nóg spannender maken en met een verrassing voor de dag komen waarvan jij en je gasten helemaal perplex staan? In Tilburg kun je kennis maken met Steffi Ras! Deze huwelijkszangeres geeft jullie ceremonie extra sfeer. Zie jij het al voor je? Jouw liefdeslied live gezongen voor je pas-getrouwde-man-of-vrouw. Wij houden ervan. Maak een herinnering waar jezelf de warmste gevoelens bij krijgt en waar jouw vrienden nog tientallen jaren over praten.

Trouwbedrijven bieden alles voor de perfecte bruiloft

Je kunt maar liefst 4 bruidshuizen met de trouwmode m/v voor 2018 verwachten. Alle bedrijven staan je graag te woord, zodat ze je inspiratie kunnen geven en helpen jouw bruiloftsdromen waar te maken. Van fotograaf tot juwelier, de BABS tot aan de beauty, trouw- en feestlocaties, live entertainment, natuurlijk de tofste trouwauto’s, de meest luxe limousines én meer. Alles om van jouw bruiloft een groot succes te maken!

Trouwceremonie

Cadeau: de Trouwagenda

Alle bruiden ontvangen de splinternieuwe Trouwagenda! De vernieuwde editie heeft een 24-maanden bulletjournal om elke dag je trouwbelevenissen te noteren en te bewaren voor later. Mag je – ook al weer gratis – meenemen. Met de Trouwagenda (winkelprijs € 10,00) regel je alle afspraken en leveranciers en houd je nauwkeurig zicht op het budget.

Workshop: maak een wedding-moodboard

Doe gratis mee aan de gezelligste workshop voor bruiden samen met je geliefde, beste vriendin, zus of moeder. Een styliste helpt jou op weg om een impressie te maken van jouw mooiste dag. Data is handig voor je leveranciers maar ook alvast de eerste tastbare herinnering voor later.

Kerkelijke-inzegening

Verrassing: beursaanbiedingen en winacties

Maak je bruiloft nog mooier met de beursaanbiedingen én #LoveAndWin actie op de beurs.

WeddingFair Tilburg

WeddingFair in Koning Willem II Stadion. Goirlese weg 34, 5026 PC Tilburg. Zondag 26 november 2017 van 11.00 tot 17.00 uur. Entree en parkeren is gratis! Workshop Wedding-Moodboard maken. Trouwagenda voor bruiden. Alle info op de site: www.weddingfair.nl.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.