Maak je bruiloft nog mooier met WeddingFair

Geef je budget een boost met de #loveandwin actie. Eindelijk is het weer zover, WeddingFair komt eraan! Alweer de 4e editie van bruidsbeurs WeddingFair in de Cultuurkoepel van Heiloo.

Laat je inspireren tijdens de WeddingFair

Heel je leven heb je hier van gedroomd. Je geliefde gaat op zijn knieën, spannend want na het aanzoek volgt een drukke periode van voorbereidingen en het maken van belangrijke keuzes. Dan is het handig om een WeddingFair te bezoeken. Daar kom je oog in oog te staan met verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in bruiloften. Je ontvangt hier alle informatie die je nodig hebt, zoals een locatie eigenaar die de sfeer van zijn locatie laat proeven, of een fotograaf die je laat inspireren met prachtige foto’s.

Trouwspecialisten voor de bruidsparen die trouwen in 2018 en 2019

Het organiseren van een bruiloft is nog best een grote klus. Tijdens de WeddingFair zijn er veel professionele bedrijven aanwezig die jou te woord willen staan. Bruidsmodehuizen laten je verwonderen door hun bruidsmode voor hem en voor har. Van fotografen tot juweliers, de bruidstaart tot aan de beauty, weddingplanners tot stylisten. Kortom, alles om van jouw bruiloft een groot succes te maken!

Trouwprijzen winnen de #loveandwin actie

Ook dit jaar presenteert WeddingFair met gepaste trost de #loveandwin actie. Want na het grote succes van vorig jaar is er dit jaar weer een #loveandwin actie. Zoals iedereen weet is trouwen best prijzig, daarom willen ze graag hun bezoekers een handje helpen. Mee doen aan de winactie is simpel en gratis. Bezoek WeddingFair Heiloo en maak kans op een trouwpak t.w.v. € 750,-!

Cadeau: de Trouwagenda

Trouwen is één groot feest. WeddingFair geeft daarom aanstaande bruiden een speciaal cadeau: de nieuwste editie van de trouwagenda t.w.v. € 10,-. Geen stress, want door middel van de trouwagenda regel je alle afspraken, leveranciers en uitgaven zodat je niet onaangenaam verrast wordt tijdens de grote dag.

Workshop: maak een wedding-moodboard

Een wedding-moodboard maken is fun! Doe mee aan de gezelligste workshop voor bruiden samen met je geliefde, beste vriendin, zus of moeder. Een styliste helpt jou op weg om een impressie te maken van jouw mooiste dag. Dat is handig voor je leveranciers maar ook alvast de eerste tastbare herinnering voor later!

WeddingFair Heiloo

WeddingFair Cultuurkoepel – Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo. Zondag 8 oktober 2017 van 11.00 tot 17.00 uur. Gratis entree. Workshop maak je eigen wedding-moodboard. Trouwagenda voor bruiden. #Loveandwin trouwpak op maat t.w.v. € 750,-. Alle informatie lees je op de site www.weddingfair.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u altijd even contact opnemen met:

Yvonne Twenhaar
T. 0653785760 of
yvonne@weddingfair.nl

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.