Maak jullie trouwkaart persoonlijk met een foto

Trouwkaart met foto

Een echt persoonlijke trouwkaart maak je met een eigen foto van jullie als stel. Plan bijvoorbeeld een fotoshoot in met een fotograaf of installeer je eigen fotocamera en statief op een mooie plek. Er zijn heel veel leuke trouwkaarten met foto, waar je ook nog je eigen draai aan kan geven.

Kaartje2go zette een aantal leuke trouwkaarten met foto voor je op een rijtje.

Foto als eyecatcher op jullie trouwkaart

Hebben jullie een leuke foto gemaakt en hoeft er van jullie geen poespas meer bij? Kies dan voor een trouwkaart met een foto als basis. Zet op de voorkant jullie naam of enkel een hartje en plaats de overige tekst aan de binnenzijde.

Eigen foto op trouwkaart

De leukste kiekjes verzameld: trouwkaart met fotocollage

Een kaart waar je al jullie mooie foto’s van een fotoshoot echt kunt laten zien, is een trouwkaart met een fotocollage. Voeg bijvoorbeeld een foto toe van de verlovingsring en van de plek waar jullie je verloofden.

Trouwkaarten met eigen afbeelding

Bloemengroet: foto trouwkaart met vintage illustratie

Vintage tekeningen op een trouwkaart zijn populair! Aquarel illustraties op een trouwkaart passen dan ook goed bij een bohemian style of bloementhema. Met jullie foto wordt het een extra persoonlijke kaart.

afbeelding van jullie zelf op trouwkaart

Tijdschrift cover als trouwkaart

Een origineel idee is het versturen van jullie eigen tijdschriftcover als trouwkaart! Je kunt ervoor kiezen om de meeste informatie over de trouwdag op de voorkant te zetten. De tekst is namelijk grotendeels aan te passen. Leuke tip: stel voor het feest een echt tijdschrift samen over jullie leven!

Tijdschrift als trouwkaart

Trouwkaart met foto en jullie geprikte datum

Een kalender op jullie trouwkaart staat speels en is heel origineel. Je maakt de trouwkaart nog leuker met een foto van jullie samen. Een trouwkaart met foto en kalender is trouwens ook geschikt als save the date kaart.

Trouwkaart met geprikte datum

Een trouwkaart van Kaartje2go maak je gemakkelijk zelf

Vinden jullie het lastig om een trouwkaart te kiezen? Bekijk dan van tevoren eerst even wat je allemaal aan kunt passen aan de trouwkaart. Het toevoegen of verwijderen van kleine details kan net de doorslag geven om jullie perfecte kaart te vinden. Maak de trouwkaart helemaal naar wens en vraag een gratis proefdruk aan om het eindresultaat met eigen ogen te bekijken. Welke stijl past het beste bij jullie mooiste dag?

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.