Ontharen voor de huwelijksnacht

Bij het regelen van een bruiloft komt er vaak van alles kijken. Vaak ben je zoveel bezig met het praktische regelwerk dat je jezelf een beetje vergeet. Toch wil je op je huwelijksdag zo verzorgd mogelijk bij je toekomstige echtgenoot voor de dag komen. Je wilt jezelf van je beste kant laten zien in de huwelijksnacht, nietwaar? Hoe pak je dat goed aan?Een haarloze en verzorgde bikinilijn
Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 82 procent van de vrouwen de bikinilijn onthaart. Je bikinilijn ontharen is geen overbodige luxe als het gaat om je huwelijksnacht. Toch kampen veel vrouwen met rode bultjes, jeuk en irritaties na het ontharen van de bikinilijn. Een scheermesje gebruiken is de goedkoopste methode om de bikinilijn te ontharen. Het gebruik van een schoon mesje is hierin belangrijk. Daarmee voorkom je allerlei soorten huidirritaties.

Bikinilijn ontharen met een Brazilian wax
Het verwijderen van de haren in de schaamstreek wordt al eeuwenlang als hygiënisch ervaren. Het is niet voor niets dat veel mannen en vrouwen hiervoor kiezen. In Brazilië is het zelfs traditie dat een vrouw voor de huwelijksnacht volledig onthaard is. Met een Brazilian wax worden alle haren in de schaamstreek verwijderd. Dit is geen pijnloze behandeling, maar de wax heeft wel een verzachtende werking. Dankzij deze behandeling heb je zelf geen omkijken meer naar je bikinilijn voor je toekomstige huwelijksnacht.

Neem de tijd voor het ontharen van je bikinilijn
Juist voor de huwelijksnacht is het een aanrader om een salon te bezoeken die behandelingen aanbiedt voor het ontharen van de bikinilijn. Het is een secuur klusje en je wilt daar uitgebreid de tijd voor nemen. Je kunt het vergelijken met een bezoek aan de schoonheidssalon.

Wil je toch liever zelf thuis de bikinilijn van de nodige haartjes ontdoen? Neem van tevoren een warm bad en scheer altijd met de haargroei mee. Na het scheren kun je je huid insmeren met baby crème. Daardoor ben je helemaal klaar voor je aankomende huwelijksnacht!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.