Prachtige huwelijksgeschenken

huwelijksgeschenk

Ben je uitgenodigd voor een bruiloft? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen komen aanzetten. De meeste bruidsparen vinden het fijn als ze geld krijgen, maar hoe leuk is het om daar een klein geschenk aan toe te voegen? In dit blog hebben wij een aantal prachtige huwelijksgeschenken voor je op een rij gezet. 

Geld geven als cadeau bij een bruiloft

Wanneer je bij een huwelijk niet precies weet welk cadeau je wilt geven, kies je al vrij snel voor geld. Trouwen is behoorlijk duur en daarom hebben de meeste bruidsparen als cadeautip een envelop op de trouwkaart vermeld. Geld geven is natuurlijk niet een erg origineel cadeau, maar het bruidspaar is er waarschijnlijk wel ontzettend blij mee. En natuurlijk wil je graag dat jouw cadeau een blijvende herinnering zal worden. Dus mocht je geld willen geven, doe het dan op een originele manier zodat jouw cadeau niet gauw vergeten wordt. Ook zou je geld kunnen combineren met een prachtig huwelijksgeschenk. Hieronder vind je een aantal voorbeelden. Deze huwelijksgeschenken zijn te verkrijgen bij www.kokenenwonen.nl.

Kletspot Lieveling

De romantische Kletspot Lieveling is een populair cadeau, ideaal voor liefdeskoppels. Met de Kletspot Lieveling leert het bruidspaar elkaar nog beter kennen. In de Kletspot Lieveling zitten meer dan 100 romantische humoristische vragen voor bruid en bruidegom. Ze kunnen mooie herinneringen ophalen, nieuwe plannen maken en vooral elkaar (her)ontdekken. De prijs voor deze pot is € 13,95. Een ideaal cadeau voor bij de envelop.

 

 

kletspot

Forged Olive messenset 3-delig

Gaat er iemand trouwen die dicht bij je staat? Dan is je budget ook vast wat breder. Wanneer het bruidspaar erg van koken houdt en wel toe is aan een nieuw messenset, is dit het ideale cadeau! Een Forged Olive mes is stijlvol, superscherp, stoer en betaalbaar. Alle messe uit de Forged Olive serie zijn handgemaakt van RVS en olijvenhout en liggen fijn in de hand. Deze complete 3-delige Forged Olive messenset bestaat uit een universeelmes, koksmes en een hakbijl en is verpakt in een prachtige houten kist. De prijs van dit messenset is € 129,-.

messenset

Riverdale Sfeerlicht Bliss

Kan het bruidspaar wel een beetje romantiek gebruiken? Kies dan voor de Riverdale sfeerlichten. Deze sfeerlichten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit mooie sfeerlicht Bliss van Riverdale is uitgevoerd in fraai bewerkt glas. Zet de Bliss op een plateau, etagère of dienblad en je creëert direct een knusse uitstraling. Of combineer eens met andere Riverdale artikelen. Ook perfect te combineren met de geld envelop.

 

Cadeaubon Koken & Wonen

Soms is het lastig om een cadeau te verzinnen, maar met een cadeaubon van Koken & Wonen weet je zeker dat je goed zit! Ontzettend leuk om te geven en fantastisch om te krijgen. Koken & Wonen schrijft de cadeaubon met de hand, een naam of een persoonlijke boodschap.

cadeaubon

Wij hopen dat deze tips je enigszins op weg hebben geholpen. Wat voor cadeau je ook kiest, het bruidspaar is al ontzettend blij met jouw aanwezigheid. 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.