Steeds meer mannen kiezen voor een exclusief trouwpak

exclusief trouwpak

Zeg maar dag tegen de conventionele trouwpakken, want steeds meer mannen kiezen voor een exclusief trouwpak. En waarom? Dat lees je allemaal in dit blog!

Waarom kiest de bruidegom van nu steeds vaker voor exclusief?

Dit heeft enerzijds te maken met het feit dat trouwen altijd zo traditioneel is en men steeds vaker behoefte heeft aan een bruiloft die minder traditioneel is. Trouwkleding is daarbij een belangrijke factor. Zo ziet Suitsatsea.nl zijn klanten het afgelopen jaar aanzienlijk toenemen. De grondlegger van de groene en vintage trouwpakken geeft aan dat men niet alleen voor minder conventioneel kiest, maar ook een stylist zoeken die uitgebreid de tijd neemt om de juiste trouwkleding te realiseren.

De mancave van Suitsatsea

Een uniek trouwpak laten maken? De mancave van Suitsatsea.nl is een nieuw concept in Nederland. Hier krijgen mannen de volledige aandacht om een trouwpak op maat te zoeken. Dit is geen winkel, maar een plek voorzien van alle nieuwste snufjes. Er zijn nog geen beelden van de mancave, maar het uitzicht op de Veluwe schijnt fenomenaal te zijn! Alles werkt op technologie en zelfs je vrouw krijgt een wellness bon als zij er niet bij mag of wil zijn. Vind je het gek om je trouwpak niet in een winkel uit te zoeken? Lees dan even de reviews. Suitsatsea wordt door meer dan 100 mensen beoordeeld met een 10, wat vrij uniek is in trouwpakkenland. Let op! Je kunt hier uitsluitend terecht voor trouwpakken, dus geen trouwjurken.

Style je eigen trouwpak!

Op basis van het individuele style & kleur advies, kies je samen met Suits at Sea voor een stof die jou goed staat; dat is uiteindelijk de basis van je trouwpak. Voor het stylen van je trouwpak heeft Suits at Sea een trendsettende collectie en een innovatieve game ontwikkeld. Je personaliseert zelf tot in detail je trouwpak op een interactief touchscreen! Uiteraard word je bij het samenstellen geadviseerd door een Style Artist en is elk detail visueel, zodat je direct ziet hoe je unieke pak eruit gaat zien.

Twijfel je nog om een afspraak te maken? Lees dan wat de klanten vertellen over Suits at Sea op internet.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.