The Bridal Run

Vrouwenkanker, een onderwerp dat niet vaak ten sprake komt bij vrouwen. Toch zijn de aantallen schokkend van vrouwen die er direct of indirect mee te maken krijgen en de gevolgen ervan verregaand. Om stil te staan bij de mensen die de strijd tegen kanker niet gewonnen hebben of nog steeds aan het vechten zijn organiseert Koonings op zondag 2 juli ‘The Bridal Run’. Een uniek evenement waarin zowel vrouwen als mannen in trouwkleding een parcours afleggen van bijna 1 km. Samen met honderden anderen ren je niet om te winnen, maar voor het goede doel.

Er is genoeg te doen!

Kun je niet mee rennen? Dat is geen probleem! Er is genoeg te doen om je te vermaken. Foodtrucks, optredens van verschillende artiesten, een loterij met fantastische prijzen, een rondleiding door Koonings The Wedding Palace, verschillende stands met leuke artikelen en natuurlijk het aanmoedigen van alle geweldige deelnemers van de run.

Koonings The Wedding Palace

Koonings is een toonaangevende bruidsmodespeciaalzaak met een totaalconcept voor zowel de bruid en bruidegom maar ook voor familie, vrienden en de bruidskinderen. Hun visie: Maak van de voorbereiding op je trouwdag ook een feestje. Dit komt tot uiting in de beleving waarin hun klanten worden meegenomen tijdens een bezoek aan Koonings.
Koonings mag zich een van de grootste ter wereld noemen en beschikt over duizenden designs, waaronder ook eigen ontworpen (trouw)kleding. Sinds het najaar van 2016 is Koonings te zien in de TLC serie ‘Say Yes to the Dress Benelux’.

Stichting Ruby and Rose

Ruby and Rose is een stichting die steun zoekt in de strijd tegen vrouwenkanker. Jaarlijks krijgen ca. 4500 vrouwen een vorm van kanker aan o.a. de baarmoederhals, baarmoeder, eierstokken en schaamlippen en er overlijden ongeveer 1500 vrouwen per jaar aan de gevolgen hiervan. Om deze vormen van kanker te kunnen behandelen is onderzoek nodig. Ruby and Rose zet zich in voor de fondsenwerving van dit onderzoek. Hun motto: “Samen sterk”.

Vecht je mee? Samen sterk!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.