Jouw persoonlijke huwelijksbedank, geef een memorabel gepersonaliseerd geschenk aan je gasten

Je hebt lang naar deze dag uitgekeken en opeens is het voorbij. De DJ of band stopt met muziek maken, het licht gaat al bijna aan en er moet afscheid genomen worden van je gasten. Natuurlijk wil je je gasten bedanken met een uniek cadeau. Maar wat ga je ze geven? In dit blog hebben wij een aantal memorabele gepersonaliseerde geschenken voor je op een rij gezet.

Mokken bedrukken

Mokken bedrukken als huwelijksbedank? Dat is een origineel geschenk! Je kunt de mokken bijvoorbeeld laten bedrukken met jullie namen + trouwdatum. Bedrukte mokken worden veel gebruikt en zijn daarom ijzersterke weggevers. In bijna elk huishouden staan bedrukte mokken in de kast die dagelijks gebruikt worden. Maar je kunt bijvoorbeeld ook theeglazen, limonadeglazen of drinkbekers bedrukken. Dat laatste is zeker leuk voor de kids die op jullie bruiloft aanwezig waren.

Eetbare huwelijksbedankjes

Eetbare huwelijksbedankjes zijn nog steeds heel populair. Denk hierbij aan snoephartjes of jellybeans. Iedereen lust ze en je kunt ze nog aanpassen aan de themakleuren van je huwelijk. Ook zou je zelf cakejes of koekjes kunnen bakken. Dit zou je dan kunnen verpakken in een leuk potje of doosje. Voor degene die niet veel budget hebben, is dit de perfecte oplossing!

Huwelijksbedankjes

Anti-kater pakket

Zijn je vrienden en familie gek op feestjes? Geef ze dan een anti-kater pakket. Ik weet zeker dat ze je de volgende dag heel dankbaar zullen zijn :). Wat kun je er bijvoorbeeld in doen?

  • Katerwater
  • Recoverykit
  • Paracetamol
  • Pleisters
  • Zonnebril
  • Oordopjes

En mochten je gasten nou blijven slapen, geef ze dan een uitnodiging voor een stevig anti-kater ontbijtje.

Maar er is nog veel meer…

Natuurlijk zijn er nog veel meer originele huwelijksbedankjes. Kies voor een bedankje wat jullie leuk vinden om weg te geven en wat binnen jullie budget past. Heb je weinig budget? Maak de huwelijksbedankjes dan zelf. Is je budget wat groter en heb je geen tijd om het zelf te maken? Kijk dan even op internet want er zijn genoeg kant-en-klare bedankjes te verkrijgen. Succes!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.