Voorbereiding op de grote dag

De voorbereiding op jullie trouwdag is begonnen, alles wordt tot in de puntjes geregeld. Trouwlocatie, bruidsfotograaf, feestlocatie, trouwkaarten etc. En niet te vergeten…de trouwjurk. Je staat vast al te popelen om de juiste trouwjurk te vinden.

Welke trouwjurk past het best bij jouw vormen

Het is best een klus om de juiste trouwjurk te vinden die past bij jouw smaak, stijl en vooral ook jouw vormen. Maar laten we eerst eens kijken welke jurk het best bij jouw persoonlijkheid past. Zo selecteer je een aantal modellen trouwjurken en van daaruit ga je kijken welke van die trouwjurken bij jouw vormen past. Bij Weddings.nl vind je de mooiste modellen trouwjurken, zodat iedere bruid, lang, kort, smal of breed er schitterend uit kan zien op deze speciale dag.

Lat figuur (lang en slank)

Bij een lang slank figuur denk je al snel dat je alle jurken wel kunt hebben. In de meeste gevallen is dat ook zo, maar toch zijn er een aantal modellen die het beste voor jou uitkomen. Om wat meer rondingen te creëren kun je kiezen voor een a-lijn model, een Sissy jurk of een korte bruidsjurk met wat meer volume. Deze modellen lopen iets wijder uit  zodat je een mooi silhouet krijgt. Om je borsten wat groter te laten lijken kun je kiezen voor een trouwjurk met plooitjes bij de borsten.

Peer figuur (boven slank onder voller)

Met het peer figuur kun je het beste voor een strapless prinsessenjurk (Sissy jurk) kiezen. Hier wordt de nadruk gelegd op je decolleté. De jurk heeft aan de onderkant meer volume en de taille is iets verlaagd, dan oog je wat langer.

Appel figuur (boven voller dan onder)

Kies bij het zgn. appelfiguur dan voor een trouwjurk die bij de borsten mooi zijn aangesloten en van onder mooi vloeiend naar beneden loopt (empire). Dus niet een jurk met volume in het onderste deel (prinsessenjurk). Een strapless A-lijn trouwjurk kan ook een goede keuze zijn. Dit model is wel wijder aan de onderkant, maar het lijfje is iets lager bij de taille.

Zandloper figuur (volle borsten, heupen en smalle taille)

Ja, met dit figuur kun je eigenlijk alle modellen aantrekken die je maar wilt. Maar om je lijnen heel mooi te laten zien, zou je kunnen kiezen voor een strak model trouwjurk, zoals een meerminnen model. Hierin laat je je mooie vormen extra goed uitkomen. Ook zou je kunnen kiezen voor een korte trouwjurk, hierin wordt jouw figuur ook mooi getoond.

Afvallen voor de grote dag

Die slanke lijn… het blijft een issue bij de aanstaande bruiden. Je wilt stralen op de mooiste dag van je leven. Vaak wil je dan toch nog even een paar kilootjes afvallen. Dit kan op vele manieren. Je zou eens kunnen denken aan afslankshakes van Shakeplus. Met deze shakes kun je op een gezonde, verantwoorde manier afvallen. Bij Shakeplus heb je zelfs de beschikking over je eigen coach via Whatsapp. Deze keer gaat het je echt lukken om af te vallen! Je bent vast en zeker extra gemotiveerd want het is tenslotte voor de mooiste dag van je leven.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.