Vrijgezellenfeest: om nooit meer te vergeten

vvc-adventure
Dé grote dag kan pas echt goed van start gaan als er vooraf een vrijgezellenfeest is geweest. Een onvergetelijke dag waarbij de vrijgezel door vrienden en familie volop in het zonnetje wordt gezet. En die dag is allang veel leuker te maken dan in een konijnenpak de kroeg in. Of je nu kiest voor een sportieve dag, een creatieve dag, of een dag vol lol: een vrijgezellenfeestje is de mooiste dag vóór die andere mooiste dag.

Onverwacht en passend bij de vrijgezel

Het allerleukste aan de vrijgezellendag is het onverwachte aspect. Regel met een smoesje dat de vrijgezel beschikbaar is op de betreffende dag en zorg ervoor dat alleen de genodigde mensen weten dat er een vrijgezellenfeestje georganiseerd is. Overval de vrijgezel op de dag zelf en geniet samen van een topdag. Vaak kun je wel inschatten wat een leuke invulling van een dergelijke dag kan zijn. Houdt de bruidegom in spe van grensverleggend sportief bezig zijn, of staat de bruid op feestjes altijd als eerste achter de microfoon voor een potje karoake? Stem de activiteit af op wat de vrijgezel graag doet. Er zijn ontelbare mogelijkheden!

Voor de mannen

Mannen onder elkaar: dat betekent spanning, tactiek en competitie. Een dag vol plezier, samenwerking en actie. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een Jackass feest, een dag crossen op quads en minibikes, of offroad rijden met een 4×4. En echt stoere vrijgezellen laten zich niet kennen op een sweep out feest.

Vrijgezellenfeestje voor vrouwen

Ga met vriendinnen acteren, doe een citygame of volg een workshop erotische massage. Een originele vrijgezellendag is allang niet meer alleen weggelegd voor mannen. Sluit af met een lekker etentje en duik daarna gezellig ouderwets de kroeg in om tot in de late uurtjes te dansen en te feesten.

Samen vieren

Ook leuk: samen een vrijgezellenfeestje vieren. De bruid en bruidegom voeren een keiharde strijd tussen de seksen of testen hoeveel ze eigenlijk van elkaar weten. Een gemengd vrijgezellenfeest staat garant voor veel lol. Een dag waarvan het bruidspaar gegarandeerd nog jarenlang kan nagenieten!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.