WeddingFair – Van je droom werkelijkheid maken

Inspiratie voor de dag van je leven

Het begint met een droom. Na al die jaren is het dan eindelijk zover, je geliefde gaat op zijn knieën en vraagt je ten huwelijk. Vanaf dat moment ben je verloofd. Een spannende tijd breekt aan, want na het aanzoek volgt een drukke en stressvolle periode van voorbereidingen en het maken van belangrijke keuzes. Dan is het handig om een WeddingFair te bezoeken. Door deze beurs kom je alles te weten over je bruiloft. Professionals vertellen je er graag alles over.

40 professionele trouwbedrijven

Tijdens een WeddingFair kom je oog in oog te staan met ruim 40 professionele trouwbedrijven. Je ontvangt er alle informatie die je nodig hebt, zoals een trouwambtenaar die vertelt over de wijzigingen van de trouwwetten of een locatie eigenaar die je de sfeer van zijn locatie laat voelen. Alle bedrijven staan je graag te woord, zodat ze je inspiratie kunnen geven, of jou eventueel kunnen helpen met het verwezenlijken van jouw unieke persoonlijke wensen. Alle trouwbedrijven staan te popelen om een deel uit te maken van jouw bijzondere bruiloft en doen daar veel moeite voor.

Winactie

Na het succes van vorig jaar presenteert WeddingFair dit jaar weer met gepaste trots de #loveandwin actie. “Wij willen onze bezoekers graag een handje helpen, want zoals iedereen weet is trouwen best prijzig”, vertelt Rob Twenhaar die de bruidsparen gratis entree biedt. Bezoek WedingFair Den Haag en maak kans op een trouwpak op maat, maar je kunt ook een bruidstaart winnen t.w.v. € 750,-. Ook ontvangen alle bruiden die de beurs bezoeken een unieke Trouwagenda, zodat ze zonder stress alle stappen voor het organiseren van de perfecte bruiloft zorgeloos op een rijtje hebben.

WeddingFair Den Haag

WeddingFair Den Haag 2017 vindt plaats op 17 september in de Tram-Remise. Bezoekers kunnen zich oriënteren op alle aspecten van de trouwdag. Bruiden kunnen zich vermaken bij de stands van de schitterende trouwjurken. Terwijl mannen zich kunnen verdiepen in het vervoer en de muziek. Maak samen met je geliefde een wedding-moordboard, waar je al jouw wensen en fantasieën in beelden vastlegt. Door alle verschillende activiteiten die de beurs te bieden heeft worden alle bezoekers gegarandeerd geamuseerd.

Meer informatie

WeddingFair Tram-Remise – Parallelweg 224 – 2525 XG Den Haag. Zondag 17 september 2017 van 11.00 tot 17.00 uur. Gratis entree. Workshop maak je eigen wedding-moodboard. Trouwagenda voor bruiden. #Lovenandwin trouwpak op maat of een bruidstaart t.w.v. € 750,-. Alle informatie lees je op de site www.weddingfair.nl.

Voor meer informatie kunt u altijd even contact opnemen met:

Yvonne Twenhaar
T. 0653785760
yvonne@weddingfair.nl

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.