Wil jij een spannende huwelijksnacht beleven?

De dag waar je zo naar toe hebt geleefd is bijna voorbij. Je neemt afscheid van je gasten en vertrekt naar de slaapkamer voor de huwelijksnacht. Hier kun je dan eindelijk die prachtige bruidsjurk en schoenen uittrekken. Of je nu een luxe suite hebt geboekt of lekker thuis in je eigen bed slaapt, je weet dat dit een mooie avond gaat worden. In dit blog hebben wij een aantal feitjes over de huwelijksnacht voor je op een rij gezet. 

Seks tijdens de huwelijksnacht

Vaak denkt men dat pasgetrouwde stellen seks hebben tijdens de huwelijksnacht. Maar in werkelijkheid blijkt dit niet zo te zijn. Slechts 25% van de pasgetrouwde stellen heeft seks tijdens de huwelijksnacht! Een drukke dag of een drankje te veel zijn vaak de oorzaak dat pas getrouwde stellen geen seks hebben tijdens de huwelijksnacht. Maar hier kun je natuurlijk zelf verandering in brengen. Wil jij een spannende huwelijksnacht beleven met je partner? Neem dan even een kijkje op Easytoys.be, dé website met diverse seksspeeltjes.

Draag een exclusief setje tijdens de huwelijksnacht

Natuurlijk bewaar jij je mooiste lingerie setje voor de huwelijksnacht. Dit is namelijk voor jou en je aanstaande een ontzettend speciaal moment en dan moet je er natuurlijk wel een beetje sexy uitzien. Onder je trouwjurk draag je vaak ook al sexy bruidslingerie, dus je hoeft niet per se twee setjes te kopen. Dit bespaart weer geld.

Thuis slapen na de huwelijksnacht?

Na de mooiste dag van je leven in eigen bed slapen? 60% van de pasgetrouwde stellen zegt dit niet te doen. Na zo’n speciale dag wil je toch heerlijk wakker worden in een luxe suite met een champagne ontbijt? En seks op je eigen slaapkamer is ook niet bepaald romantisch toch? Maar mocht een luxe suite niet helemaal binnen je budget passen, dan kun je ook kiezen voor wat minder luxe hotel, appartement of B&B.

Kaartjes lezen en geld tellen

Het is maar net waar jullie zin in hebben tijdens de huwelijksnacht, maar veel stellen gaan tijdens de huwelijksnacht kaartjes lezen en geld tellen. Niet echt romantisch, maar we snappen wel dat je heel benieuwd bent naar de cadeaus die je gekregen hebt.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.