Zo zorg je ervoor dat je trouwjurk/trouwpak perfect zit op jullie bruiloft

Oeh! Spannend… de mooiste dag van je leven komt steeds dichterbij. En natuurlijk wil je dat je trouwjurk/trouwpak perfect zit op jullie bruiloft. Misschien wil je nog een paar kilo’s kwijt zodat de trouwkleding mooi aansluit op het lichaam. Met de shakes van Shakeplus kun je op een gezonde manier afvallen voor je trouwdag. Benieuwd naar deze shakes? Lees dan gauw verder!

Afvallen met shakes

Voor de bruiloft wil je nog een aantal kilo’s kwijt. Maar hoe weet je welke methode het beste bij jou past? Afvallen met shakes is een bewezen methode, maar er zijn mensen die voor een speciaal dieet kiezen, denk aan calorieën tellen of veel sporten. Toch zijn er heel vele mensen die voor de methode met shakes kiezen omdat het een eenvoudige en betaalbare manier is om af te vallen. Natuurlijk wil je gezond en snel afvallen, maar hoe doe je dit op een veilige verantwoorde manier? Krijg je ondersteuning en welk product past het beste bij jou?

Hoe werkt het?

Er zijn mensen die ervoor kiezen om een speciaal dieet te volgen, calorieën te tellen of heel veel te gaan sporten. Zonder duidelijk programma of goede begeleiding door een expert is dat vaak gedoemd om te mislukken.

Eenvoudig en betaalbaar

Afvallen met shakes is eenvoudig en betaalbaar. Je neemt twee keer per dag een shake, twee keer een tussendoortje en één normale maaltijd. Makkie toch? Dit is een goede manier om af te vallen omdat je je calorieën enorm beperkt. Hierdoor schakelt je lichaam over op het verbranden van vet. Als je goede shakes en eiwitrepen kiest, dan krijgt je lichaam ruim voldoende bouw- en voedingsstoffen binnen. Hierdoor behoud je tijdens het vallen een fit en energiek gevoel.

Voorbeeld dag

08:30 Shake als ontbijt
10:30 Tussendoortje, dit kan bijv. een eiwitreep zijn
12:30 Shake als lunch
15:00 Tussendoortje, dit kan bijv. een eiwitreep zijn
18:00 Normale avondmaaltijd

Voor welk merk moet je kiezen en waarom?

Wanneer je gaat afvallen met shakes heb je keus uit vele merken. Waarom zou je voor Shakeplus kiezen?

Natuurlijke basis Shakeplus maaltijdshakes en eiwitrepen bevatten geen kunstmatige geur-, kleur-, smaak- of zoetstoffen. De shakes bevatten veel belangrijke voedingsstoffen, maar geen overtollige calorieën.

Betaalbaar Een shake is er al vanaf € 1,50. Goedkoper dan een broodje onderweg!

Gratis coaching Voor persoonlijke begeleiding, tips en motivatie. Je hebt rechtstreeks contact met een ervaren professional via WhatsApp.

Gratis cadeau Als nieuwe klant krijg je 5 proefzakjes (alle smaken) en een luxe shakebeker cadeau (waarde van € 11,95).

Ga niet crash dieëten

Heb je na het lezen van dit artikel toch besloten om op een andere manier af te vallen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Let goed op je voeding en ga meer bewegen. Volg geen crash dieet, de kilo’s vliegen er misschien in korte tijd af, maar op langer termijn zijn de gevolgen minder prettig. Tijdens een crash dieet eet je te weinig waardoor je lichaam niet genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Eet gezonder en denk om de porties. Veel fruit, magere producten en een tussendoortje mag ook zeker wel.

Probeer een doel voor jezelf te stellen en dat te bereiken met realistische middelen die je een langere tijd kunt volhouden. Succes!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.